CSS3 Radio Buttons Css3Menu.comFilmari HD de inalta calitate.
Diverse tehnici profesionale de filmare, atat in exterior cat si in studiouri special amenajate. Compozitii elegante de filmare prin alegerea cadrelor expresive si curate din punct de vedere estetic.


O foarte buna organizare in desfasurarea unui proiect video realizat dupa un scenariu si un decupaj elaborat pentru o productie ce poate consta in :
• Spoturi publicitare
• Reportaje
• Documentare
• Filme de scurt si lung metraj
• Nunti, botezuri si alte evenimente


O excelenta manevrabilitate a microfoanelor pentru o inregistrare a sunetului cat mai precisa este esentiala pentru un material video.
Sunetul este la randul lui prelucrat in programe de editare precum Adobe Soundbooth sau Audition. Mixajul si efectele speciale se adauga in coloana sonora a filmului pentru obtinerea a unei relatii cat mai apropiate cu imaginea vizuala.


Buna stapanire a programelor de editare Adobe Premiere Pro si Final Cut. Profesionalism asigurat prin diferite tipuri de montaj, efecte de tranzitie, mixaj audio, filtre si corectii de culoare.
Conceperea si crearea efectelor speciale in Adobe After Effects.


Experienta deosebita in fotografie comerciala (portrete, arhitectura, produse, technologie) evenimente foto (nunti, botezuri, petreceri).
Reportaj foto la diverse competitii sportive, evenimente politice si mondene. Retusuri, prelucrare foto si make up digital in Photoshop.


Creatie grafica si machetare reviste, carti de vizita, pliante si flyere.
Conceptie grafica, layout website, grafica bannere, reclame statice si animatii flash in programele de design Adobe Illustrator, Photoshop sau Flash.
copyright bn-media.net
toate drepturile rezervate bn-media.net
daca doriti sa folositi orice continut din aceasta pagina nu ezitati sa contactati
info@bn-media.net